Belgisch Biercafé Boudewijn opende medio 2006 haar deuren op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. De warme sfeer uit België en de gastvrijheid uit Rotterdam gaan hier fijn gepaard!

Boudewijn brengt een stukje België naar Rotterdam. Niet alleen met het interieur maar uiteraard ook met een grote diversiteit aan Belgisch bieren: 24 van de tap en meer dan 200 op fles. Daarnaast is het genieten van de Belgische gerechten zoals garnalenkroketjes, mosselen en runderstoverij.

In de zomermaanden heeft Boudewijn nog een verrassing: de binnentuin. Achter het café bevindt zich een verademing in het centrum van Rotterdam; een heerlijke tuin om te genieten van lunch, diner of van een heerlijk verfrissend biertje.

Kortom: een stukje Rotterdamse Bourgondische gezelligheid, waar jong en oud, student of starter, vutter of arbeider, yup en gezin elkaar ontmoeten. Kom snel eens langs!

Wil je een borrel organiseren?
Stuur een mailtje: info@bbcboudewijn.nlUiteraard kun je bij Boudewijn ook terecht voor een goed feestje. Zie hiernaast de opkomende evenementen.

Wilt u zelf een feestje vieren bij Boudewijn?

Stuur een mailtje: naar info@bbcboudewijn.nl,
of bel 010 436 35 62 om de mogelijkheden te bespreken.

Belgisch Biercafé Boudewijn
Nieuwe binnenweg 53 AB
3014 GD Rotterdam

010 436 35 62
info@bbcboudewijn.nl

zondag - donderdag: 12.00 - 01.00 u


vrijdag + zaterdag: 12.00 - 02.00 u